Mare Media : Mare Media, redactionele communicatie en advies voor maatschappelijke organisaties
Jeroen Verbraeken : Vice-voorzitter Stichting Vis & Seizoen
Hugo de Clercq : FARO Architecten
Rinske van Noortwijk : Directeur GreenWish, ( zonder GreenWish was er geen Tijd voor Eten )
Geraldo Vallen : Oprichter van Join the pipe
Peter Heijnsdijk : Directeur, eigenaar en mede-oprichter van CREAPOLIS
Introductie : Werkgelegenheid binnen de schoolrestaurants.
John Hannema : Het Rijk van de Keizer
Marcia Nieuwstraten : Olivier eet gezond!
Lottie de Wit : Bestuurslid van de stichting Tijd voor Eten

Amsterdam, Nederland

Peter Heijnsdijk

Directeur, eigenaar en mede-oprichter van CREAPOLIS

01-01-2003


Ruim 10 jaar geleden hebben wij Doris Voss geholpen bij haar eerste stappen op het internet met de ontwikkeling van haar eerste website. Aangestoken door haar enthousiastme zijn wij actief aangehaakt bij de doelstellingen van Tijd voor eten.

Ik ben vader van 3 jonge kinderen wat mijn betrokkenheid met Tijd voor eten alleen maar vergroot. Zelf ben ik de laatste jaren bewuster met voedsel en gezondheid bezig omdat ik in mijn omgeving steeds meer signalen krijg van de relatie tussen voedsel en gezondheid. 

 

Creápolis Media ontwikkelt al 15 jaar websites, e-learning en webtools voor projectorganisatie, communicatie en ontwikkeling.  Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van transitietrajecten binnen organisaties mede door de ontwikkeling van digitale middelen. Bij de opschaling van Tijd voor eten zien wij een grote en essentiele rol weggelegd voor e-learning en social media. De uitdaging is om zoveel mogelijk professionals, ouders én kinderen bewust te krijgen over gezond eten en gezond leven. Deze website is een initiatief van tijdvooreten.nl