Doris Voss : Initiatiefnemer, van de stichting Tijd voor Eten. T/m oktober 2012 ook nog even bestuurslid van de stichting Tijd voor Eten.
Lottie de Wit : Bestuurslid van de stichting Tijd voor Eten
Peter Heijnsdijk : Directeur, eigenaar en mede-oprichter van CREAPOLIS
Sandra van Kampen : Adjunct-directeur Stichting Urgenda
Jeroen Verbraeken : Vice-voorzitter Stichting Vis & Seizoen
Mare Media : Mare Media, redactionele communicatie en advies voor maatschappelijke organisaties
Hugo de Clercq : FARO Architecten
Geraldo Vallen : Oprichter van Join the pipe
Martin Fredriks : Dok Architecten BV, Directeur/Partner
Marco van Zandwijk : Architect en grondlegger Scholenbouwwaaier Gezonde en goede scholen bieden fysieke ruimte voor gezond eetgedrag. Vanaf juni 2012 waarschijnlijk bestuurslid van de stichting Tijd voor Eten.

Haarlem, Nederland

Mare Media

Mare Media, redactionele communicatie en advies voor maatschappelijke organisaties

30-11-2011


Inleiding

Wij zijn Marianne Wenneker en Jannemieke van Dieren van Mare Media. Mare Media is een communicatiebureau en bestaat sinds 2003. Wij ontwikkelen en/of produceren van effectieve, heldere en eigentijdse communicatie-uitingen, zoals nieuwsbrieven, tijdschriften, websites, boeken en brochures. We schrijven communicatieplannen en redactionele formules en zorgen voor een gedegen toepassing daarvan. Ook schrijven wij heldere teksten en bewerken wij reeds geschreven documenten tot toegankelijke, prettig leesbare teksten. Aan sprankelende ideeën geen gebrek; aan expertise om die in een originele én doeltreffende vorm te gieten evenmin. Daarbij managen wij het project van begin tot eind.


We zijn gespecialiseerd jeugd, onderwijs, opvoeding, kinderopvang, natuur, milieu, zorg, welzijn en cultuur.
We hanteren bij onze werkzaamheden een aantal basisprincipes: communicatie met relaties of publiek moet informatief, toegankelijk en helder zijn, en ook - dat wordt nog wel eens vergeten - aantrekkelijk vormgegeven. Vandaar ons motto: mooie media met inhoud.
www.maremedia.nl

 

Mare Media & Stichting Tijd voor Eten

Op het Fabulous Food Festival in Haarlem kwam ik, Jannemieke, in gesprek met Doris van Tijd voor Eten.
Haar verhaal sprak me onmiddellijk aan. Als vrijwillig overblijfkracht op de school van mijn dochters vond ik al lange tijd dat het maar triest gesteld is met de lunch op basisscholen en de eetcultuur in het algemeen. Daarbij hebben Marianne en ik elkaar ooit ontmoet bij vegetarisch tijdschrift Sla!, waarvan Marianne hoofdredacteur en ik bladmanager was. Gezonde voeding heeft dus altijd onze warme belangstelling gehad. Het is heel leuk om te zien hoe dat nu weer op ons pad komt. Dat Tijd voor Eten bovendien over de kwaliteitsontwikkeling van kinderopvang en onderwijs gaat, maakt het nog mooier. Want ook daar werken wij graag aan mee. Bovendien hebben we op dat gebied een netwerk en de nodige kennis.

We werken inmiddels samen aan het pilotproject in Noord Holland waarbij 8 scholen kennismaken met Tijd voor Eten. Hiervoor brachten we Tijd voor Eten in contact met Op Stoom kinderopvang, die de tussenschoolse opvang op verschillende scholen verzorgt. Mare Media doet alle communicatie van dit project. Verder denken we mee over fondsenwerving, meerjarenbeleid en begroting, en helpen we met het vergroten van het netwerk en

 

 Deze website is een initiatief van tijdvooreten.nl